Fehmi'nin öldürülmesinde Suriyeli izi yok!

Ekim ayında Asri Mezarlık'ta kalbinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Fehmi Lüp'ün Suriyeliler tarafından cep telefonu için öldürüldüğüne dair halk arasında dedikodular artmaya başladı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün bu konuda da titiz bir çalışma yürüttüğü ve bu durum aydınlattığı öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in haber bülteninde…

Fehmi'nin öldürülmesinde Suriyeli izi yok!

Kayseri Asri Mezarlık’ta geçtiğimiz ay ölü bulunan Fehmi Lüp’ün Suriyeliler tarafından cep telefonu için öldürüldüğüne dair dedikodular artmaya başladı. Kim veya kimler tarafından ortaya atıldığı bilinmeyen bu iddiaların titizlikte araştırıldığı ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün bu konuyu sonuçlandırıldığı öğrenildi.

Kayseri’nin sevilen simalarından esnafın neşe kaynağı Fehmi Lüp 9 Ekim’de Asri Mezarlık’ta kalbinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Fehmi’nin ölümünün üzerinden uzun süre geçmesine rağmen bu ölüm olayı henüz aydınlatılamadı.

Fehmi'yi Kaybettik! Cinayete Kurban Gitti.. Okumak için TIKLAYINIZ 

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 34 yaşındaki Fehmi Lüp, geçtiğimiz Ekim ayında Kayseri Asri Mezarlık’ta kalbinden bıçaklanmış halde ölü olarak bulunmuştu. Haberin basında yer alması üzerine olay kısa sürede duyuldu Lüp’ün ölümü Kayseri’de herkesi yasa boğdu.

Bakın Mezarlığa Neden Gitmiş? Okumak için TIKLAYINIZ

Esnafın neşe kaynağı olan, herkesin iş yerine davet ederek birlikte yemek yediği, harçlık verdiğive sevdiği Fehmi’nin mezarlıkta ne aradığı ise merak ediliyordu.
Fehmi’nin kendisinden bir hafta önce ölen halasının mezarını sık sık ziyaret ettiği, olayın yaşandığı gün de mezarlığa gitmeden önce halasının oğlunu arayarak, mezarlığa gideceğini söylediği öğrenildi.
Kendisiyle yakından ilgilenen halası ile arasında sıkı bir sevgi bağı bulunan Fehmi’nin bu ölüm olayına çok üzüldüğü ve sık sık gözyaşı döktüğü de dile getirildi. Duyanları hüzne boğan bu olay, Fehmi için yas tutanları bir kez daha büyük üzüntüye sevk etmişti.
Herkes, Kayseri’de esnafın neşe kaynağı olan ve herkes tarafından tanınan Fehmi’nin ölümünün üzerindeki sır perdesinin neden ortadan kalkmadığını merak ediyor. Esnaf sohsetlerinde, olayın aydınlatılıp aydınlatılmadığı hala konuşulan konuların başında geliyor.

Fehmi’nin öldürülmesinde sır perdesi…Okumak İçin TIKLAYINIZ
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 9 Ekim’den bu yana Fehmi Lüp olayını aydınlatmaya çalışıyor.
Halk arasında ise bir süredir dolaşan dedikodu ise artmaya başladı. Fehmi’nin Suriyeliler tarafından cep telefonunu almak amacıyla öldürüldüğüne dair asılsız iddialar, dolaşırken, Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmada bu konuda net bilgilere ulaşıldı. 
Mezarlık girişlerindeki kameralar incelenirken, iki Suriye uyruklu erkeğin mezarlığa giriş yaptığı, bunların çıkış yaptığı sırada Fehmi’nin kamera kayıtlarına göre hayatta olduğu anlaşıldı. Bunun dışında mezarlığa yabancı uyrukluların giriş yapmadığı ortaya çıkarıldı. 
Cinayet şüphesi ile çalışmalarını sürdüren polis, Fehmi’nin kim veya kimler tarafından ve neden öldürüldüğü bilgisine henüz ulaşamadı. Olayın üzerindeki sır perdesi henüz aralanmazken, olayın ihtihar olup olmadığı da Adli Tıp raporu ile anlaşılacak. . 
Polis bir yandan da Adli Tıp’ın yaptığı otopsiden sonra gelecek olan raporu bekliyor. Adli tıp raporuyla birlikte olayın nasıl gerçekleştiğinin ortaya çıkacağı ve polisin bu doğrultuda da çalışmalarını devam ettireceği öğrenildi.