Fehmi'nin öldürülmesinde sır perdesi…

Geçtiğimiz ay mezarlıkta kalbinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Fehmi Lüp'ün ölümünde sır perdesi aralandı mı? Adli Tıp raporu çıktı mı? Herkes bu olayın aydınlatılıp aydınlatılmadığını merak ediyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in haber bülteninde…

Fehmi'nin öldürülmesinde sır perdesi…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin sevilen simalarından Fehmi Lüp 9 Ekim’de Asri Mezarlık’ta kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Herkes, Kayseri’de esnafın neşe kaynağı olan Fehmi’nin ölümünün üzerindeki sır perdesinin aralanıp aralanmadığını merak ediyor. İnsanlar, Adli Tıp raporunun çıkıp çıkmadığını, olayın aydınlatılıp aydınlatılmadığını soruyor.

Fehmi'nin öldürülmesinde sır perdesi…
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 34 yaşındaki Fehmi Lüp, geçtiğimiz hafta Asri Mezarlık’ta kalbinden bıçaklanmış halde ölü bulunmuştu. Tek bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirlenen Lüp’ün ölümü Kayseri’de herkesi yasa boğdu.
Esnafın neşe kaynağı olan, herkesin birlikte yemek yediği ve sevdiği Fehmi’nin mezarlıkta ne aradığı ise merak ediliyordu.
Fehmi’nin kendisinden bir hafta önce ölen halasının mezarını sık sık ziyaret ettiği, olay günü de mezarlığa gitmeden önce halasının çocuklarını arayarak, mezarlığa gideceğini bildirdiği öğrenildi.
Kendisine iyi bakan halası ile arasında sevgi bağı bulunan Fehmi’nin bu ölüm olayına çok üzüldüğü ve sık sık ağladığı da dile getirildi. Yürekleri burkan bu olay, Fehmi için yas tutanları bir kez daha üzüntüye boğmuştu..
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 9 Ekim’den bu yana Fehmi Lüp olayını aydınlatmaya çalışıyor.

Fehmi'nin öldürülmesinde sır perdesi…
Mezarlık çevresindeki tüm güvenlik ve mobesse kameralarını inceleyen polis ekipleri, baz istasyonlarından da o gün cep telefonu sinyallerini inceliyor.
Cinayet şüphesi ile çalışmalarını sürdüren polis, Fehmi’nin kim veya kimler tarafından ve neden öldürüldüğü bilgisine henüz ulaşamadı. Olayın üzerindeki sır perdesi henüz aralanmadı. 
Polis bir yandan da Adli Tıp’ın yaptığı otopsiden sonra gelecek olan raporu bekliyor. Adli tıp raporuyla birlikte olayın nasıl gerçekleştiğinin ortaya çıkacağı ve polisin bu doğrultuda da çalışmalarını devam ettireceği öğrenildi.