Fatma Maraşlı Mete Gazoz ile Türkiye'yi temsil edecek

Milli sporcular, Fatma Maraşlı ve Mete Gazoz, 2024 Açık Hava Avrupa Şampiyonası'nda Klasik Yay Karışık takım kategorisinde Hollanda ile bronz madalya için mücadele edecek. Kayserili sporcu Fatma Maraşlı, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Fatma Maraşlı Mete Gazoz ile Türkiye'yi temsil edecek

Türk sporunun gururu Fatma Maraşlı, Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen 2024 Açık Hava Avrupa Şampiyonası'nda Kayseri Spor AŞ Spor Kulübü Milli Sporcu olarak yarışıyor.

Maraşlı, Mete Gazoz ile birlikte Klasik Yay Karışık takım kategorisinde 12 Mayıs Türkiye saatiyle 15.00'te bronz madalya için Hollanda ile mücadele edecek. Türk okçuluk sporunun parlayan yıldızı Maraşlı, Avrupa'nın en prestijli organizasyonlarında ülkemizi ve Kayseri’yi temsil etmeye devam ediyor. Essen'de gerçekleştirilecek şampiyonada, Maraşlı ve Gazoz ikilisi, Hollanda ile yapacakları müsabakada bronz madalya için ter dökecekler. Fatma Maraşlı ve Mete Gazoz, daha önceki başarılarıyla dikkat çekmiş ve Türkiye’yi gururlandırmıştı. İkili, Klasik Yay Karışık kategorisinde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmekte kararlı.

Fatma Maraşlı Mete Gazoz ile Türkiye'yi temsil edecek

Kayserili sporcu Fatma Maraşlı, Almanya'daki bu önemli şampiyonada elinden gelini yapacağını belirterek, madalya için ter dökeceği müsabakada, tüm Türkiye'nin duaları ve desteğini söyledi.