ERÜ öğretim üyesi alacak!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğretim üyesi alacak. Peki hangi bölümlere öğretim üyesi alınacak? Başvuru süresi ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

ERÜ öğretim üyesi alacak!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) akademik kadrosunu güçlendirmek adına çeşitli bölümlerde öğretim üyesi alacak. Hangi bölümlere öğretim üyesi alınacak ve başvuru süresi ne kadar olacak? Soruları ve daha fazlasının detayları Kayseri Anadolu Haber'de...

ERÜ Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri doğrultusunda öğretim üyesi alacak. Başvurular ilanın resmi gazetede başlamasının ardından 15 gün sürecek.

Öğretim üyeliği kadrolarına başvuran adayların;

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) veya YDS sınavından en az 65 puan yada eşdeğeri kabul edilen bir dil
sınavından karşılık gelecek puanı almak ve çalışma alanı bir yabancı dil olan bölümlerde çalışma alanı dışındaki
başka bir dilde eşdeğeri kabul edilen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 65 (altmış beş) puan veya muadili bir puan almış olmak şartı aranacak.

Eğitim Dili Yabancı Dil olan birimlerde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarından ilgili eğitim dilinden asgari 85 puan almış olma şartı aranacak.

Başvuruda bulunan adayların yayın dosyalarının içerisine ERÜ Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütlerinde kullanılan puanlama tablolarına göre hazırlayacakları puanlama tablosu eklemeleri gerekmektedir.

Yükseltme ve Atama Ölçütlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuruda bulunan öğretim üyesi adayları, ilan edilen yalnız bir kadroya müracaatta bulunabilecek. Profesörler Doçent kadrosuna, Doçent kadrosunda görev yapanlar da Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna müracaat kabul edilmeyecek.

İlan metnine ulaşmak için tıklayın...