ERÜ katkı payı ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

YKS sonuçları açıklanırken Erciyes Üniversitesi, (ERÜ) katkı payı ücretleri de araştırılmaya başlandı. ERÜ örgün öğretim katkı payı ücretleri ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

ERÜ katkı payı ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

YKS sonuçları açıklanırken, Eciyes Üniversitesi, (ERÜ) katkı payı ücretleri de araştırılmaya başlandı. Üniversite yönetimi, örgün öğretim programları için geçerli olan katkı payı miktarlarını açıkladı. 

Erciyes Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 2023-2024 öğretim yılında örgün öğretim programlarında okuyacak öğrencilerin ödeyeceği katkı payı miktarları belirlendi. Bu kapsamda, fakülteler ve programlara göre farklılık gösteren katkı payları, öğrencilerin maddi planlamalarını yapabilmeleri için duyuruldu.

YKS sonuçları ile bir programa kayıt hakkı kazanan adaylar kayıt işlemlerini 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında, elektronik kayıtlar ise 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Üniversiteye yerleşen adaylar e-devlet adresi üzerinden e-devlet şifreleri ile kayıt işlemlerini gerçekleştirecekler.

ERÜ katkı payı miktarları aşağıdaki gibidir.

ERÜ katkı payı ücretleri ne kadar? İşte detaylar...ERÜ katkı payı ücretleri ne kadar? İşte detaylar...ERÜ katkı payı ücretleri ne kadar? İşte detaylar...ERÜ katkı payı ücretleri ne kadar? İşte detaylar...ERÜ katkı payı ücretleri ne kadar? İşte detaylar...ERÜ katkı payı ücretleri ne kadar? İşte detaylar...