ERÜ'den Bakan Koca'ya ziyaret! Görüşmede neler konuşuldu?

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Bu ziyarette neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

ERÜ'den Bakan Koca'ya ziyaret! Görüşmede neler konuşuldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti. Bu ziyarette, ERÜ Tıp Fakültesindeki eğitim-öğretim faaliyetleri ve hastanelerde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Rektör Altun ve Tıp Fakültesi Dekanı Kemaloğlu, Sağlık Bakanı Koca ile gerçekleştirdikleri toplantıda, Tıp Fakültesinin mevcut durumu ve akademik başarıları hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda, fakültenin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri de detaylı bir şekilde ele alındı.

ERÜ'den Bakan Koca'ya ziyaret! Görüşmede neler konuşuldu?

Toplantıda özellikle, hastanelerde yaşanan sorunlar ve bunların çözümüne ilişkin stratejiler üzerinde duruldu.

Erciyes Üniversitesi'nde yapılan açıklamada, "Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu ile birlikte Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, Tıp Fakültemizdeki eğitim-öğretim faaliyetleri ve hastanelerimizde yaşanan sorunlar hakkında bilgi verdiler." ifadelerini yer verildi.

ERÜ Rektörü Fatih Altun, ziyaretten sonra Bakan Koca'ya Nurettin Topçu'nın İsyan Ahlakı isimli kitabını hediye etti.