ERÜ'de yeni atama!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü'ne yeni isim atandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

ERÜ'de yeni atama!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü görevine Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükrü Taner AZGIN getirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

ERÜ, Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü, göre, yetki ve çalışma usulleri yönergesi çerçevesinde yeni atama gerçekleşti. Bu atamayla artık Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükrü Taner Azgın görevi üstlendi.

Sürdürülebilirlik, günümüzde küresel ölçekte en öncelikli konular arasında yer alıyor. Üniveristeler de bu kapsamda sürdürülebilirlik uygulamalarını teşvik ederek veya hayata geçirerek gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor.

ERÜ'de bu alandaki çalışmalar sürerken koordinatörlük görevine yeni bir akademisyen atandı. Doç. Dr. Azgın, üniversitenin sürdürülebilirlik vizyonunu desteklemek amacıyla bu göreve getirildi.

ERÜ'de yeni atama!

Azgın'ın üniversitenin sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarına bir ivme kazandırması bekleniyor. Yönetim Azgın'a yeni görevinde başarı diledi.

ERÜ Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği bölümü mezunu Doç. Dr. Şükrü Taner Azgın lisans öğrenimini Çukurova Üniversitesi, yüksek lisans ve doktora öğrenimini ERÜ' de tamamladı.

Azgın'ın verdiği dersler ise şöyle:

İklim Değişikliği ve Çevresel Etkileri

Küresel Isınma ve Çevresel Etkileri

Bilimsel Araştırma Teknikleri

Akışkanlar Mekaniği 

Yenilenebilir Enerji Kaynakları

Çevre Hukuku

Fiziksel ve Kimyasal Temel İşlemler Laboratuarı

UzaktanAlgılama

Doç. Dr. Şükrü Taner AZGIN'ın detaylı öz geçmişi için TIKLAYIN...