ERÜ tanıtım filmi yayınlandı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tanıtım filmi yayınlandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ERÜ tanıtım filmi yayınlandı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ), yepyeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım filminde üniversitenin topluma ve çevreye saygılı dünyada rol model sürdürülebilir olduğuna dikkat çekildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

ERÜ,tanıtım filmi, üniversitenin eğitim-öğretim, araştırma ve sosyal faaliyetlerine dair geniş bir perspektif sunuyor.

Film, modern tesisleri, öğrenci kulüpleri, laboratuvarları ve üniversitenin çeşitli akademik birimlerini içeren panoramik görüntülerle dikkat çekiyor.

Üniversitenin öğrenci topluluğu, öğretim kadrosu ve uluslararası düzeydeki akademik işbirlikleri, tanıtım filmiyle izleyicilere aktarılıyor. Filmde aynı zamanda ERÜ'nün sosyal sorumluluk projelerine ve çeşitli etkinliklerine de vurgu yapılıyor.

ERÜ, küresel iklim değişikliği, enerji, su tasarrufu atık geri dönüşümü ve sürdürülebilir ulaşım konularında çalışmalar yürüttüğü belirtildi.

ERÜ aşı merkezi, Kırım Kongo Kanamalı ateşi hastalığına karşı koruyucu aşının faz 1 çalışmaları tamamamlanan dünyadaki ilk merkez olduğuna dikkat çekildi.

Ayrıca, ERÜ tarafından covid-19 hastalığına karşı geliştirilen yerli TURKOVAC aşısının faz 2 sonuna kadar tüm aşamalarının burada tamamlandığı kaydedildi.