ERÜ'de atama rüzgarı sürüyor!

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) atama rüzgarları sürüyor. Bu kapsamda ERÜ Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı'na atama gerçekleştirildi. Peki kim atandı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

ERÜ'de atama rüzgarı sürüyor!

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) atama rüzgarları sürüyor. Bu kapsamda ERÜ Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı'na atama gerçekleştirildi. 

ERÜ, yaptığı önemli atama ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. ERÜ'nün Dış İlişkiler Ofisi Yönergesi'nin 8. maddesi uyarınca gerçekleşen bu atama sonucunda, Eğitim Fakültesi'nden öğretim üyesi olan Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı görevine asaleten atandı. 

ERÜ'de atama rüzgarı sürüyor!

ERÜ yönetimi, "Prof. Dr. Mustafa Öztürk'e yeni görevinde başarılar dileriz." ifadesini kullandı. 

Bu önemli gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz. Haber detayları için sitemizi düzenli olarak ziyaret etmeyi unutmayın.

Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK'ün özgeçmişi için TIKLAYIN...

Erciyes Üniversitesi, Dış ilişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğü neler yapıyor?

Erciyes Üniversitesinin uluslararası bir üniversite olması yolunda gereken temel adımları atar. Avrupa Birliği'nin yükseköğretim ve gençlik programlarını üniversitemizde koordine eder. Avrupa Birliği programları ile ilgili, öğrencilere, akademik ve idari personele bilgilendirme toplantıları düzenler ve ilgili hareketlilik faaliyetlerini uygular.

Ulusal Ajans'ın veAvrupa Üniversiteler Birliği'nin düzenlediği toplantılara katılır. Erasmus programı kapsamında Ulusal ve Uluslararası ziyaretler gerçekleştirir. Üniversitede öğrenim görmek için başvuran ve/veya kayıt yaptıran öğrenciler ile hâlihazırda öğrenimini sürdüren yabancı uyruklu öğrencilerin oryantasyonu, sosyal ve kültürel alandaki ihtiyaçlarının karşılanması ve bu alanda yaşadıkları sorunlarının giderilmesine yardımcı olmak