Ertekin'den Kayserispor'a Nazım şiiri...

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transferin son gününde 3 dönemdir kapalı olan transfer yasağını kaldırdı. Kayserispor başkanı Ali Çamlı yayınlanan bir video ile haberi duyurdu. Erciyes Anadolu Holding Ceo'su Alpaslan Baki Ertekin ise transfer tahtasının açılmasına kayıtsız kalamadı. Resmi X hesabından yaptığı paylaşımda duygularını Nazım Hikmet şiiri alıntılayarak ifade eden Ertekin, 'Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin!' dedi.

Ertekin'den Kayserispor'a Nazım şiiri...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transferin son gününde 3 dönemdir kapalı olan transfer yasağını kaldırdı. Kayserispor başkanı Ali Çamlı yayınlanan bir video ile haberi duyurdu. Erciyes Anadolu Holding Ceo'su Alpaslan Baki Ertekin ise transfer tahtasının açılmasına kayıtsız kalamadı. Resmi X hesabından yaptığı paylaşımda duygularını Nazım Hikmet şiiri alıntılayarak ifade eden Ertekin, "Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin!" dedi.

Yaptığı paylaşımda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye de teşekkür ettiğini belirten Ertekin,"Bu süreçte onca iş yoğunluğuna rağmen hep yanımızda olan, en büyük desteği veren, umutsuzluğa kapıldığımız anlarda moralimizi yükselten liderlik eden sayın bakanımız Mehmet Özhaseki’ye Kayseri’de yaşayan bir taraftar olarak şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Ertekin, "Şehrin her sorunuyla yakından ilgilenen ve bu süreçte gece gündüz demeden koşturan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç"a da minnetini dile getirdi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a da “Sevdamız Kayserispor” şiarını dilinden düşürmediği ve takımın yanında olduğu için teşekkür etti.

İşte Alpaslan Baki Ertekin'in o paylaşımı: