Ersoy, Devlet Bahçeli'ye Kayseri Pastırması Hediyesi Etti

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ersoy, ziyarette Kayseri'nin ünlü pastırmasını hediye etti. Detaylar haberimizde…

Ersoy, Devlet Bahçeli'ye Kayseri Pastırması Hediyesi Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri pastırması gündemden düşmüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, şehrin her bir meselesini benimseyerek, gündeme taşıyor.

Ersoy, bu kez de Kayseri pastırmasını Başkent Ankara'ya götürdü. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden Ersoy Kayseri'nin ünlü pastırmasını hediye etti. Bu özel buluşmada, Ersoy, Kayseri'nin önde gelen ve esnafının selam ve hürmetlerini de ileterek, Bahçeli'den dua ve selam almayı ihmal etmedi. Lider Bahçeli, Kayseri halkına ve esnafına "Allah bol kazanç ve bereket versin" duasında bulundu. 
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ‘Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, değerli Kayseri halkının ve kıymetli esnafımızın selam ve hürmetleriyle birlikte, Kayseri’mizin sembolü haline gelen lezzetli pastırmamızı kendisine takdim ettim. Liderimiz de Kayseri halkına ve esnafına “Allah bol kazanç ve bereket versin” duasını edip selamlarını iletti. Allah, Liderimizi başımızdan eksik etmesin, sağlıklı ve uzun ömürler ihsan etsin. Saygılarımla.’ ifadelerini kullandı.

Kayseri Pastırması ile Kastamonu Pastırması son yıllarda gündemden düşmüyor. Vatandaş, Kayseri Pastırmasının, Türkiye'de en çok bilinen ve lezzetli pastırma olduğu yönünde görüş bildirdi. Kayseri, pastırmasıyla, sucuğuyla, yağlamasıyla, nevzinesiyle yöresel lezzet olarak, zengin bir kültüre sahip durumda.