Erkuş Plastik, Yönetici Asistanı arıyor

Kayseri Melikgazi'de faaliyet gösteren Erkuş Plastik, iletişim becerisi yüksek ve Excel bilgisi güçlü yönetici asistanı arıyor. İş ilanı detayları ve başvuru bilgileri Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri’de faaliyet gösteren Erkuş Plastik, bünyesinde görevlendirilmek üzere yönetici asistanı pozisyonu için yeni çalışma arkadaşları aradığını duyurdu. 

Firma tarafından paylaşılan ilana göre adayların güçlü iletişim becerilerine sahip olması ve ofis programlarını etkin şekilde kullanabilmesi bekleniyor.

İlan detaylarına göre özellikle Microsoft Excel programını iyi derecede kullanabilen adaylar tercih edilecek. 

Bunun yanı sıra İngilizce bilmek, başvuru sürecinde adaylara avantaj sağlayacak kriterler arasında yer alıyor.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların, iş görüşmesinde ücret ve diğer çalışma koşulları hakkında detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi. 

Firma yetkilileri, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek ve kurumsal iletişimi güçlü adayların başvurularını beklediklerini ifade etti.

Söz konusu pozisyon için çalışma yeri Kayseri Melikgazi ilçesinde bulunan Mimarsinan OSB Mahallesi 8. Cadde üzerindeki firma adresi olarak açıklandı.

Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak isteyen adaylar 0532 715 38 99 numaralı telefon üzerinden firma ile iletişime geçebilecek.

 

Bu bilgiler İŞKUR sitesinde yayınlanan iş ilanından derlenmiştir.