Erkilet'e yenisi açılıyor! Kayseri'de 12'inci olacak

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'de yeni açılacak olan Kafe Sinan şubesinin duyurusunu yaptı. Bu projeden görüntüler paylaşan Çolakbayrakdar, 12'incisi açılacak şubenin Erkilet'e yapılacağını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erkilet'e yenisi açılıyor! Kayseri'de 12'inci olacak

Kocasinan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kafe Sinan işletmelerine bir yenisi daha ekleniyor. Yöresel lezzetlerin sunulduğu Kafe Sinan, aynı zamanda çölyak hastalarına da Glutensiz kafe ile hizmet veriyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sosyal medya hesabından yeni Kafe Sinan'ın duyurusunu yaptı. Erkilet'e yapılacak olan Kafe Sinan Arabidin'in yeni görüntüsü oldukça beğenildi.  

İsmi Kafe Sinan Arabidin olacak

Kayseri'nin yöresel lezzet durağı olan Kafe Sinan'a yeni bir şube daha açılıyor. Erkilet'e açılacak şube için proje görüntüleri paylaşıldı. Başkan Çolakbayrakdar ismi Kafe Sinan Arabidin olacak şube için, "Kafe Sinan Arabidin... #Kayseri'nin yöresel lezzet durağı #KafeSinan, #Erkilet'e çok yakışacak" ifadelerini kullandı.

Erkilet'e yenisi açılıyor! Kayseri'de 12'inci olacak

Kafe Sinan Arabidin 12. Şube olacak

Kocasinan Belediyesi bünyesindeki 11 adet Kafe Sinan hizmete devam ederken, Erkilet'e yeni yapılacak olan Şube ise 12'inci olacak.

İşte Kocasinan Kafe Sinan Şubeleri 
Kafe Sinan Hanımeli İstasyon
Kafe Sinan Hanımeli Erciyesevler
Kafe Sinan İkinci Bahar
Kafe Sinan Glütensiz
Kafe Sinan Mimarsinan
Kafe Sinan Mevlana
Kafe Sinan Yavuzselim
Kafe Sinan Fevziçakmak
Kafe Sinan Erkilet 
Kafe Sinan Ertuğrulgazi
Kafe Sinan Gülpark
Kayseri Marina