ERCİYESEVLER'E GAZETECİ TAŞTAN MUHTAR ADAYI OLDU

Kayseri basın sektöründe 32 yıldır görev yaptıktan sonra emekli olan gazeteci Cengiz Taştan Erciyesevler Mahallesi'nden muhtar adayı oldu.

ERCİYESEVLER'E GAZETECİ TAŞTAN MUHTAR ADAYI OLDU

Gazeteci Taştan “Daha temiz, daha çok çocuk oyun alanları, yaşlılarımızın daha nezih ortamlarda yaşamlarını geçirmeleri için sosyal tesisler, banka , atm, elektrik, doğalgaz ve su faturaları ödeme noktaları için girişimlerde bulunmak için tüm sorunları çözmek için 32 yıldır ikamet ettiğim Erciyesevler Mahallesi Muhtar adayı oldum.”dedi.
 
32 yıldır Kayseri basınınahizmet eden Cengiz Taştan Kayseri Anadolu Magazin Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürlüğü, 17 yıl Hacılar Haber Gazetesi, 5. yıl Mimarsinan Haber Gazetesi, Hisarcık, Kocasinan Haber, Develi, Gesi, Küpeli ve Özvatan Haber gazetelerinide çıkartarak bölge insanının gözü kulağı ve sesi oldu.
 
TRT Hacılar muhabirligıde yapan Taştan Kayseri Gündem Gazetesi’nde 15 yıl görev yaptı. Kayseri Gündem Gazetesi Yazı İşleri
Müdürü olarak emekli oldu. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Cengiz Taştan 32 yıldır ikamet ettiği Erciyesevler Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Taştan “31 Mart yerel seçimlerinde Mahalle sakinleri teveccüh gösterirse mahallemde değişim yaparak temiz nezih ve modern bir Erciyesevler için çalışacağım” diye konuştu. HM