Erciyes Üniversitesi'ne kayıt yaptıracaklar dikkat!

Üniversite öğrencileri için 2023-2024 eğitim-öğretim yılında ders kayıt dönemi yaklaşıyor. İşte Erciyes Üniversitesi ders kayıt tarihleri, süreç ve önemli detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erciyes Üniversitesi'ne kayıt yaptıracaklar dikkat!

Üniversite öğrencileri için 2023-2024 eğitim-öğretim yılında ders kayıt dönemi yaklaşıyor. İşte Erciyes Üniversitesi ders kayıt tarihleri, süreç ve önemli detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Üniversite öğrencileri için yeni bir eğitim dönemi başlıyor ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ders kayıt tarihleri de açıklandı. Öğrencilerin dikkate alması gereken önemli bilgileri içeren bu haberde, ders kayıt süreci ve detaylarına dair önemli bilgilendirmeler yer alıyor. 

2023-2024 eğitim-öğretim yılı ERÜ Güz Dönemi için öğrenciler, ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapması gereklidir. Mazeret kayıtları bu dönemde kabul edilmeyecektir. Ders kayıtları sadece belirtilen hafta içinde yapılmalıdır ve bu haftada ders kaydını tamamlayan öğrenciler için 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işlemleri yapılabilecektir.

Ders kayıt süreci, http://obisis.erciyes.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Öğrenciler, bu servis üzerinden derslerini seçmeli ve danışman onayına göndermelidirler. Danışman onayıyla birlikte ders kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır.

Ders kaydı için detaylı bilgiye ulaşmak için ilgili dokümanı incelemek isteyen öğrenciler için bir bağlantı da sunulmuştur.

Unutulmamalıdır ki, internet üzerinden yapılan ve danışman onayı alan ders kayıtları geçerli kabul edilecektir ve ekstra bir evrak düzenlemesine gerek yoktur.

Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında mazeret kayıtları kabul edilmeyecektir. Bu nedenle, öğrencilerin ders kayıt işlemlerini belirtilen süre içinde tamamlamaları önemlidir.

Öğrencilerin ders kayıt tarihlerini kaçırmamaları ve işlemlerini zamanında bitirmeleri, öğrencilik haklarını korumak açısından son derece önemlidir.

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri ödemeleri ise Türkiye'nin dört bir yanındaki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya Halkbank ATM cihazları kullanılarak gerçekleştirilebilir. Öğrenciler işlem sonunda banka ödeme dekontunu almayı unutmamalıdır.

ERÜ Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için tıklayınız....

Yabancı Uyruklu Öğrenciler Öğrenim Ücretleri Ve Kararı için tıklayınız