Erciyes Üniversitesi'nde yeni kursun açılışı yapıldı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Nörolojisi Pratiğinde Kök Hücre Uygulamaları Kursu Genom ve Kök Hücre Araştırma Merkezi'nde açıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erciyes Üniversitesi'nde yeni kursun açılışı yapıldı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Nörolojisi Pratiğinde Kök Hücre Uygulamaları Kursu Betül Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Araştırma Merkezi'nde açıldı. Kurs, çocuk nöroloji ve kök hücre alanında çalışmalar yapan araştırmacıları bir araya getirerek önemli bilimsel gelişmelere ev sahipliği yapacak.

Açılışa öncülük eden isimler arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Canpolat ve ERÜ Genom ve Kök Hücre Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yusuf Özkul yer aldı.

Erciyes Üniversitesi'nde yeni kursun açılışı yapıldı!

Kursun çocuk nörolojisi pratiğinde kök hücre uygulamaları alanındaki çalışmaların gelecekteki tıbbi tedavilerin geliştirilmesine önemli katkılarda bulunacağı hedefleniyor. 

ERÜ Tıp Fakültesi internet adresinden yapılan açıklamada, üniversitenin önemli bir değeri olan Gen-Kök laboratuvarının kuruluşu ve işletilmesinde emeği geçenlere teşekkür edildi.