Erciyes'te kayak sezonu ne zaman açılacak?

Erciyes'te Kayak sezonu ne zaman açılıyor? Kayakseverlerin gözü bu haberde. Yapay kar makineleri gece gündüz kar yapımı için çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan dikkat çeken Erciyes açıklaması. Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Erciyes'te kayak sezonu ne zaman açılacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de tüm gözler Erciyes Dağı’na çevrildi.

Erciyes'te kayak sezonu ne zaman açılacak?

Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak sezonu ne zaman açılacak? Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı'nda kayak sezonunun açılması için yoğun bir çalışma olduğunu söyledi. Kayak merkezinde beklenen yağışın yeterli seviyede olmamasından dolayı yapay kar makineleri gece gündüz çalışıyor.

Erciyes'te kayak sezonu ne zaman açılacak?

Başkan Büyükkılıç, ‘Erciyes'e gel, her şey Kayseri için’ sloganıyla sürekli aralıksız bir şekilde yapay kar mekinelerinin çalıştığını belirterek, ekiplerinin yoğun bir mesai yaptığını vurguladı.
Erciyes Dağı, kış turizminin en önemli özelliklerinden biri olarak yerli ve yabancı turistlerin en uğrak yerlerinden biri. Bölgede çalışan ekipler, kayak sezonunun bir an önce açılması için soğuk hava koşullarına adeta meydan okuyor. Başkan Büyükkılıç, bu özverili çalışmalar için ekiplere yürekten teşekkürlerini iletti ve ‘Erciyes'imizde kar makinaları gece gündüz demeden çalışıyor. Soğuk havaya meydan okuyarak, kışın güzelliklerini bizimle buluşturmak için çalışan ekiplerimize yürekten teşekkür ederim.’ dedi. 

Erciyes'te kayak sezonu ne zaman açılacak?
Başkan Büyükkılıç, Erciyes Dağı ile ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek, Kayseri'nin tanıtımına büyük katkı sağlayarak, vatandaşın büyük taktirini topluyor. Diğer yandan 26 Ocak'ta Erciyes'te kar yağışının beklendiği gelen bilgiler arasında yer aldı.