Erciyes pistlerinde izdiham yaşandı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde yerli turistlerin akınına uğradı. Hafta sonu on binlerce kişiyi ağırlayan Erciyes'te pistlerde adeta izdiham yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Erciyes pistlerinde izdiham yaşandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en önemli turizm merkezleri arasına girmeyi başaran Erciyes Kayak Merkezi, yabancı turistlerin yanı sıra binlerce yerli turiste de ev sahipliği yapmaya başladı. Özellikle okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle hafta sonları büyük yoğunluk yaşanıyor. Yarıyıl tatilinin ilk haftasında yüz bin, ikinci haftasında da bir o kadar turist ağırlayan Erciyes’te pistlerde adeta izdiham yaşanıyor.

Erciyes pistlerinde izdiham yaşandı!

Kayak ve müzik bir arada... 

Uluslararası standartlara uygun kayak pistleri, toz karı, teknik altyapısı ve eşsiz doğa manzaralarıyla yerli ve yabancı kayak severlerin en çok tercih ettiği turizm merkezlerinden biri olan Erciyes’te özellikle hafta sonları keyifli anlar yaşanıyor. Kayak severler, hem kayak yaparak hem de müzik eşliğinde oynayarak, tatilin keyfini çıkarıyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, kayak severleri Erciyes’e davet etti.

Büyükkılıç, '19 adet mekanik tesis ve 112 kilometre pist uzunluğuyla dünyanın sayılı kayak merkezleri arasına giren Erciyes Kayar Merkezi 41 farklı pistte kayak zevkini yaşama fırsatı sunuyor' dedi.

Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Zafer Akşehirlioğlu, yarıyıl tatilinin hareketliliği arttırdığına dikkat çekerek, 'Son derece verimli bir yarıyıl dönemi geçiriyoruz. Yarıyıl tatilinin ilk haftasında 100 bini aşkın ziyaretçi ağırladık. Bu hafta da sayı bu rakamlara ulaştı. Merkezimize çok yoğun ilgi var' diye konuştu.