Erciyes'e Bekleniyorsunuz... Bu Gece Başlıyor!

Kayseri'nin eğlence merkezi ve Türkiye'nin önde gelen kayak destinasyonlarından biri olan Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak tutkunları için heyecan verici günler başlıyor. Gece kayağı bu akşam başlıyor. Gece kayağı her cuma ve cumartesi yapılacak. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'e Bekleniyorsunuz... Bu Gece Başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes, sadece muazzam zirvesiyle değil, aynı zamanda modern tesisleri, geniş pistleri ve kar kalitesiyle Türkiye'nin sayılı kayak merkezlerinden biri olarak dikkat çekiyor. 3 bin metreye yaklaşan zirvesi, kayak severlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Türkiye'nin sayılı kayak merkezlerinden biri olan Erciyes, sadece kış sporları için değil, aynı zamanda eşsiz doğasıyla da ziyaretçilerini büyülüyor.

Cuma ve Cumartesi Gecesi Kayağı Başlıyor

Erciyes Kayak Merkezi, Cuma ve Cumartesi günleri gece kayağıyla karşınıza çıkıyor. Bu eşsiz deneyim, kayak tutkusunu gündüzleri yaşayamayanları bekliyor. Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri saat 20:00'ye kadar Tekir 13 nolu pist, gece kayağı tutkunları için aydınlatılarak hizmet verecek.

Erciyes'e bekleniyorsunuz

Erciyes Kayak Merkezi yetkilileri, gece kayağının başlayacağı müjdesini verdi. Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılan açıklamada, "Kayak keyfini gündüze sığdıramayanları geceye bekliyoruz. Erciyes’te Gece Kayağı bu akşam itibariyle başlıyor. Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri akşam 20:00’ye kadar Tekir 13 nolu pistimiz hizmetinizde olacak. Unutulmaz bir kış macerası için hazır olun!" ifadelerine yer verildi.