Erciyes Anadolu Holding'de Yeni Gelişmeler

Kayseri'nin dev şirketi Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, holding bünyesinde hizmet veren ve geçtiğimiz haftalarda satışa çıkarılan Mondihome ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Erciyes Anadolu Holding'de Yeni Gelişmeler

Kayseri’nin köklü firması Erciyes Anadolu Holding bünyesinde hizmet veren ve satış süreci devam eden Mondihome ile ilgili Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den dikkat çekici bir paylaşım geldi. 

Ertekin yaptığı paylaşımla, satışı devam etmesine rağmen büyümeye devam eden Mondihome’un 5 yeni şube için onay verildiğini duyurdu. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ‘5 yeni mağazanın açılışına onay verdik. Bu onay verdiğimiz mağazalar 2-3 ay içinde açılışa hazır hale gelecek.’ dedi.

Yeni Mağazalar Nerede Açılacak?

Onay verilen yeni şubelerin; Adana/Merkez: Kahyalar Mobilya -  Adana/Yüreğir: Kahyalar Mobilya - Sivas/Suşehri: Bizim Mobilya - Hatay/Antakya: Aydınoğulları Mobilya - Adana/Merkez: Kahyalar Mobilya olduğu belirtildi. 

Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin markanın satışa çıktığını, 'Türkiye’nin İstikbal ve Bellona’dan sonra en büyük 3. mobilya markası olan Kayserisporumuzun isim sponsoru olan Mondihome’da satış süreci başladı' sözleriyle duyurmuştu.

İhale süreci devam eden Mondihome için istenen muhammen bedel 1 milyar 200 milyon TL olarak açıklanmıştı. 

Kapalı zarf ile verilecek teklifler 25 Haziran 2024 saat 10:00’da TMSF Genel Merkezinde teklif veren yatırımcıların huzurunda açılarak İhale Komisyonu tarafından değerlendirilecek ve açık artırmaya geçilecek.