Erciyes Anadolu Holding'den Kayserililere Davet!

Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR öncülüğünde açılan dev kariyer fuarına Erciyes Anadolu Holding'de tüm firmaları ile birlikte katılım sağladı. Yaptıkları sosyal medya paylaşımı ile Kayserilileri fuara davet ettiler. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Erciyes Anadolu Holding'den Kayserililere Davet!

Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR öncülüğünde açılan dev kariyer fuarına Erciyes Anadolu Holding’de tüm firmaları ile birlikte katılım sağladı.

Kayseri'de bulunan firmalar 5 bin 750 civarında personele ihtiyacı olduğu belirlendi. Kayseri Valiliğe bu ihtiyacı değerlendirerek iş veren ve iş arayan kesimi bir araya getirmek amacıyla, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB),  200 firmanın katılım sağlaması ile iki gün sürecek ‘İstihdam Fuarı’nın’ kapılarını açtı.

Erciyes Anadolu Holding'den Kayserililere Davet!

Erciyes Anadolu Holding’de İstikbal Mobilya, Bellona Mobilya, Mondihome, Hes Kablo, Boyteks, Gümüşsuyu, Boyçelik, Vellteks, Form Sünger, Boytrans firmalarının katılımı ile ‘İstihdam Fuarı’nda’ yerini aldı. Erciyes Anadolu Holding Kariyer Merkezi’nin yaptığı açıklamada ‘Kayseri’de iş arayanları bekliyoruz’ diyerek vatandaşlara davette bulundu. İşe girişin zor olduğu Holding’de iş arayanların birebir iletişimin işe giriş sürecine katkı sağlayacağı düşünülüyor. Ayrıca fuarda ‘Erciyes Anadolu Holding Kariyer’ sitesinin nasıl kullanılacağı, ilanları nasıl görebilecekleri staj ve iş başvurularının nasıl yapılacağı ile ilgili detaylı bilgiler verilecek.