Erciyes Anadolu Holding'den Bir İhale Daha

Tüm Türkiye ve Kayseri'nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Erciyes Anadolu Holding'e ait şirketlerin satışına bugün bir yenisi daha ekleniyor. Bugün gerçekleşecek satışla ilgili detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Erciyes Anadolu Holding'den Bir İhale Daha

Kayseri'de 1957 yılında kurulan ve Türkiye’nin en önemli firmalarından biri haline gelen Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki şirketlerin satış süreci devam ediyor. Daha önce holding bünyesinde bulunan Weaver Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Holding ile Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin ihalesi gerçeklemişti. Bugün ise Elda Halı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Gümüşsuyu) bugün ihaleye çıkacak. 

Erciyes Anadolu Holding'den Bir İhale Daha

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, şirketlerin satış süreci başlamadan önce yaptığı açıklamasında sürecin şeffaflıkla yürütüleceğini belirtmişti ancak ne CEO Ertekin’den ne Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) den daha önce gerçekleşen ihale süreçleriyle ilgili bilgi paylaşımı olmadı. 

Türkiye’nin ve Kayseri’nin en büyük ticari kuruluşlarından biri olan Erciyes Anadolu Holding, 30 şirketi ile Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunda yer alıyor. Holding bünyesindeki Elda Halı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin (Gümüşsuyu) ihalesi, bugün saat 14.00’da gerçekleştirilecek.