Ercan Yozgat, aday adaylığını duyurdu!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ercan Yozgat, Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıda aday adaylığını duyurdu. Cumhur İttifakı'na girmeme kararı alan Yozgat, Melikgazi için yeni projeler ve hizmetler vaat etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Ercan Yozgat, aday adaylığını duyurdu!

31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim öncesi Ercan Yozgat da aday adaylığını duyurdu. Gazeteciler cemiyetinden düzenlenen toplantıya gazeteciler ve Büyük Birlik Partisi (BBP) üyeleri katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, BBP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ercan Yozgat'ı ağırladığı bir toplantıda konuşmayı açtı: 31 Mart seçimleri öncesi siyaset gündeminin yoğunlaştığı bu günlerde, Yozgat'a başarılar dileyen Kösedağ, sözü adayı Ercan Yozgat'a bıraktı.

Başkan adayı Ercan Yozgat, değerli vaktini ayıran herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Şu anda Kayseri Melikgazi Belediyesi için aday adayı olduklarını belirten Yozgat, yeni bir Melikgazi için burada olduklarını ve inşallah başarılı işlere imza atacaklarını ifade etti. Yerel yönetimde görev alacakları takdirde Melikgazi'yi daha iyi bir yer haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Yozgat, geçmişte görev almış olan diğer parti başkanları ve belediye başkanlarına teşekkür ederek iyi işler yaptıklarını ama eksiklerin olabileceğini belirtti. Kendisinin Kayseri'ye ve Melikgazi'ye vakıf olduğunu ifade eden Yozgat, eksikleri gidermek ve hataları düzeltmek için burada olduklarını söyledi.

Ercan Yozgat'a bir soru yönelten Gazeteci Rifat Açıkgöz; ‘Siz Cumhur İttifakı'na girmeyecek misiniz? Seçime ayrı mı giriyorsunuz?’diye sordu. Yozgat, şu anda ayrı girdiklerini ve BBP Partisi Başkanı Mustafa Destici'nin talimatıyla bu kararı aldıklarını ifade etti. Ayrı girmelerine rağmen Melikgazi'de güçlü olduklarını belirten Yozgat, parti olarak iyi bir noktada olduklarını ve kendi adayları olarak seçime gireceklerini söyledi.

Sonuç olarak, Ercan Yozgat'ın Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı konuşma, Melikgazi Belediye Başkanlığı için olan kararlılığını ve vizyonunu ortaya koydu. Seçim sürecinde, BBP'nin adayı olarak Melikgazi'ye yeni bir soluk getirme hedefiyle yola çıktıkları vurgulandı.