Doğan Alemdar'dan büyük başarı

Kayserispor Altyapısından Fransa'ya uzanan yolda Doğan Alemdar, parlayan kariyeri ile Türkiye'nin ve Kayseri'nin gururu olmaya devam ediyor. Ayrıntılar haberimizde!

Doğan Alemdar'dan büyük başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk futbolunun genç yeteneği Doğan Alemdar, başarıdan başarıya koşuyor.

Genç eldiven Kayserispor'dan Fransa devi Rennes'e transfer olduktan sonra, kiralık olarak oynanan ESTAC Troyes'te de performansıyla büyülüyor. Sergilediği etkileyici performansla göz dolduran Doğan, Türkiye’yi ve Kayseri’yi gururlandırıyor. 2021 yılında 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Rennes'e katılan Alemdar, her hafta üzerine koyduğu performansla büyük tecrübeler elde ediniyor.
Takımının başarılarında önemli bir role sahip olan genç eldiven, gösterdiği üstün performans ile Fransa Fransa Ligue’de ayın futbolcusu unvanını kazandı. Türk futbolunun gurur kaynağı olan Alemdar, Kayserispor serüveninin ardından uluslararası arenada da yıldız gibi parlıyor.
Alemdar, genç yaştaki elde ettiği başarılarla Türk futbolcular için önemli bir rol model oldu. Rennes ve ESTAC Troyes'te kaleyi başarıyla koruyan Doğan Alemdar, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. 
Kayserispor'dan Fransız futbolunun önemli takımlarına uzanan bu başarı yolculuğu, Alemdar'ın yeteneği ve çalışkanlığının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. A Milli Takım oyuncusu olan Doğan Alemdar, Ümit Milli Takım'ın 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri 1. Grup'ta 17 Ekim'de deplasmanda Letonya ile oynadığı maçın kadrosuna dahil edilmişti. Giydiği formada 38 numarayı tercih eden Kayseri'nin gururu olan Doğan Alemdar'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.