Erbakan Kayseri'ye Geliyor - İşte Sebebi!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Erbakan Kayseri'ye Geliyor - İşte Sebebi!

Mart ayında gerçekleşen yerel seçimlerde, sürpriz bir yükselişle Kayseri’de büyük bir çıkış yapan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, 30 Mayıs Perşembe günü Kayseri’de olacak. 

Türkiye genelinde yüzde 6.19 oy oranı alarak 4. sıraya yükselen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hem teşekkür ziyaretleri kapsamında hem de Pınarbaşı’da yenilenecek seçimlerde adayları Nizamettin Akça’ya destek çalışmaları kapsamında yarın Kayseri’ye geliyor. 

YRP Genel Başkanı Erbakan'ın programı basın mensuplarıyla yapılacak kahvaltı ile başlayacak. Ardından Pınarbaşı İlçesi'nde düzenlenecek mitinge katılacak olan Erbakan, daha sonra Hacılar, İncesu ve Yahyalı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelecek.

YRP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Nizamettin Akça, iptal edilen 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlarına göre ilçe genelinde yüzde 3,38 oy oranı almıştı. 
 

Erbakan Kayseri'ye Geliyor - İşte Sebebi!