Emeklilere Bir Müjde de Cumhurbaşkanı'ndan Geldi!

Yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitinginde konuştu. Kayseri'de emeklilere promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakın Bursa'da ne müjdesi verdi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Emeklilere Bir Müjde de Cumhurbaşkanı'ndan Geldi!

Yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitinginde konuştu. Kayseri’de emeklilere promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir müjdeyi de Bursa’da verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de en büyük mücadeleyi enflasyona ve hayat pahalılığını köpürten anlayışa karşı verdiklerini belirtti. Çalışanların, emeklilerin ve küçük esnafın gelirlerini yüksek enflasyon karşısında korumakta kararlı olduklarını dile getiren Erdoğan, Kayseri mitinginde ‘Bu vesileyle emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. Biliyorsunuz ilk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesi uygulamasını başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum’ diyerek, emeklilere promosyon müjdesini vermişti.

Emeklilere Bir Müjde de Cumhurbaşkanı'ndan Geldi!

Emekliye Temmuz Müjdesi!

Bugün gerçekleşen Bursa mitinginde, Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere temmuz ayı için müjdeli haberi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ‘Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Çalışanların ve emeklilerin kayıplarını nasıl telafi edeceğiz. Bunu daha çok çalışarak, üreterek yapacağız’ açıklamalarında bulundu.

Emeklilere Bir Müjde de Cumhurbaşkanı'ndan Geldi!

Geçtiğimiz günlerde de AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, ‘Haziran sonu, Temmuz başı itibariyle emeklilerimizin de çalışanlarımızın da duasını almaya devam edeceğiz. Durumlarını daha iyileştirecek adımları hep beraber atmaya devam edeceğiz’ açıklamalarında bulunmuştu. Böylelikle milyonlarca emeklinin gözü Temmuz ayına çevrildi…