Eğitime Bir Gün Ara Verilecek!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin, 6 Şubat yıldönümü olması nedeni ile yarın Kahramanmaraş'ta eğitime bir günlüğüne ara verilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'inde…

Eğitime Bir Gün Ara Verilecek!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin, 6 Şubat yıldönümü olması nedeni ile yarın Kahramanmaraş’ta eğitime bir günlüğüne ara verilecek.

Asrın felaketinin yaşandığı depremin yıldönümü nedeniyle Hatay’da eğitime bir günlüğüne ara verildiği duyurulmuştu.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde, 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem yaşandı. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremin birinci yıldönümü nedeni ile Kahramanmaraş İl Milli eğitim Müdürlüğü 6 Şubat tarihinde eğitime bir günlüğüne ara verildiğini duyurdu.

Kahramanmaraş İl Milli eğitim Müdürlüğü X isimli resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak eğitime ara verildiğini duyurdu.

Kahramanmaraş İl Milli eğitim Müdürlüğü; ‘ 6 Şubat 2023 tarihinde, ilimiz merkezli meydana gelen depremlerin yıldönümü olması sebebiyle taziye ve mezarlık ziyaretleri, anma törenlerinden kaynaklı ilimiz genelinde trafik yoğunluğu yaşanacaktır. Buna ek olarak öğrenci taşımasında kullanılan servis araçları da fazladan bir trafik yoğunluğu oluşturacaktır. Bu sebeple ilimiz genelindeki resmi ve özel her kademedeki okul/kurumlarda eğitim ve öğretime 06.02.2024 tarihinde bir (1) gün süreyle ara verilmiştir’