Düzensiz göçmenlere geçit yok!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, içinde Kayseri'nin de bulunduğu 37 ilde düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirilen KALKAN-4 operasyonlarında 4 bin 568 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Düzensiz göçmenlere geçit yok!

Türkiye'nin 37 ilinde gerçekleştirilen "KALKAN-4" operasyonları kapsamında, göçmen kaçakçılığına yönelik önemli bir başarı elde edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, toplamda 192 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 4 bin 568 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.

Operasyonlarda tutuklanan kaçakçı sayısının 41 olduğunu belirten Yerlikaya, 7'sinin hakkında adli kontrol kararı verildiğini ve diğerlerinin işlemlerinin devam ettiğini ifade etti. Operasyonlarda Kayseri’den Ağrı’ya, Edirne’den Van'a kadar 37 farklı ilde, Jandarma ve Polis ekiplerinin koordineli çalışmalarının gerçekleştiğini belirtti.

Düzensiz göçmenlere geçit yok!

Yerlikaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 'Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye kalkışan insan kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceğiz. Bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz.'

Düzensiz göçmenlere geçit yok!

Operasyonları koordine eden valilere, operasyonları düzenleyen Jandarma ve Polis ekiplerine tebriklerini ileten Yerlikaya, göçmen kaçakçılığıyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.