Dünya Şampiyonu oldular

Kayserili sporcular, Yunanistan Patra'da düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası'nda büyük başarılar elde etti. Elite ve U23 kategorilerinde dünya şampiyonu ve üçüncüsü olan Kayserili sporcular ve antrenörler, Kayseri'nin gururu oldu. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Dünya Şampiyonu oldular

Kayserili sporcular, Yunanistan'ın Patra kentinde 31 Mayıs - 09 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi gururla temsil etti. Sporcular ve antrenörlerin özverisi ve kararlılığı başarıyı getirdi. Milli takımımız bir kez daha üstün bir performans sergileyerek milli bir görevi başarıyla yerine getirdi.

Ulu: Ülkemiz adına gurur kaynağı oldular

Muaythai İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, 'Sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörlerimizi içtenlikle tebrik ediyoruz. Kayserili sporcularımızın elde ettiği bu büyük başarılar, ülkemiz adına gurur kaynağı oldu. Bizler daha çok çalışarak Allah'ın izniyle daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Dünya Şampiyonu oldular

Şampiyona damga vuran antrenörler ve sporcular şu şekilde: 

Gülistan Turan (Antrenör: Yücel Haspolat), Elite Dünya Şampiyonu oldu.
İsa Taşdemir (Antrenör: Yücel Haspolat), Elite Dünya 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Ezgi Keleş (Antrenör: Göksel Cingöz), Elite Dünya 3.sü olma başarısını gösterdi.
Ayten Özdemir (Antrenör: Adem Karakaş), Elite Dünya 3.sü olarak gururumuz oldu.
Ahmet Büyükbüberoğlu (Antrenör: Göksel Cingöz), U23 Dünya 3.sü olarak ülkemizi onurlandırdı.