Düello sonunda Büyüleyen finalde

İkinci Amatör Küme Play-off yarı final maçında Yeni Mahalle ile karşılaşan Büyüleyenspor, rakibini 3-2 mağlup ederek finale yükseldi.

Düello sonunda Büyüleyen finalde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Argıncık 2 Nolu Saha'da oynanan müsabakada Büyüleyenspor, 11. dakikada Rıdvan ile 1-0 öne geçti. Büyüleyen ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. İkinci yarıda 49. dakikada bu kez kaptan Emrah skoru 2-0 yaptı. Yeni Mahalle, 10 dakika sonra Abdullah ile farkı bire indirdi ve umutlandı. Ancak 78'de Büyüleyenspor'dan Ahmet Dinç sahneye çıktı ve takımını 3-1 öne geçirdi. 84'te Yeni Mahalle, Abdullah ile yeniden umutlansa da müsabakayı 3-2 kazanan Büyüleyenspor adını finale yazdırdı. 

Düello sonunda Büyüleyen finalde
YENİ MAHALLE: 2
BÜYÜLEYENSPOR: 3

Stat:  Argıncık Stadı 2 Nolu Saha
Hakemler: Hüseyin Keğin ** İbrahim İmrağ ** Yaşar Beşağıl  **
Y. M. Y. Ufuklarspor: Göksel Arslan * Yusuf Atman * Serhat Özdemir ** M. Ali Ekinci ** (Dk.84 Sertan *) Ali Tosun ** Samet Yıldırım * Seyit Ali Bozdağ * Bayram Toy * Bedirhan Yıldırım * (Dk.55 Enes *) Abdullah Koçer ** İbrahim Ekinci  * (Dk.71 Oğuz *)
Büyüleyenspor: Kemal Duran ** Ahmet Turan Gürbüz ** (Dk.69 Ahmet Dinç *) İsa Erdem Uzun ** Fatih Danacı ** Emre Duru ** Furkan Özbek ** Kürşat Kağan Yıldırım ** (Dk.69 Murat F. *) Ali Eren Mehdi ** (Dk.80 Selim K. *) Rıdvan Gülce **  Hasan Sosun ** Emrah Kaplangiray **
Goller: Dk.11 Rıdvan Gülce, Dk.49 Emrah Kaplangiray, Dk.78 Ahmet Dinç (Büyüleyenspor), Dk.59 ve 84 Abdullah Koçer (Yeni Mahalle Yeni Ufuklarspor)
Kırmızı Kart:  Dk. 76 Emrah Kaplangiray (Büyüleyenspor),

Düello sonunda Büyüleyen finalde
Düello sonunda Büyüleyen finalde
Düello sonunda Büyüleyen finalde