Dönüyorlar – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Majid Hosseini, Carlos Mane ve Kartal Kayra Yılmaz Başakşehir maçında oynayacak mı? Beşiktaş maçında forma giyemeyen 3 ismin son durumları ne? Teknik direktör Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçındaki ilk 11'de değişikliğe gidecek mi? Detaylar için Kayseri haberimize göz atın.

Dönüyorlar – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, geçtiğimiz hafta sonu sakatlığı bulunan Majid Hosseini, Carlos Mane ve sarı kart cezalısı Kartal Kayra Yılmaz, Beşiktaş maçında forma giyemedi.

Bu 3 önemli isim, bu hafta sonu forma giyip giyemeyeceği merak ediliyor. Sarı-Kırmızılı takımda Carlos Mane, takımla birlikte çalışmalara katılırken, Majid Hosseini, bireysel olarak kondisyoner eşliğinde çalışıyor. Diğer yandan Gaziantep FK maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Kartal Kayra da cezasını tamamladı. Genç futbolcu da şans verilmesi durumunda Başakşehir karşısında forma giyebilecek. İranlı stoperin durumu henüz belli değil. Asya Kupasında İran formasıyla çıktığı maçta sakatlanan tecrübeli futbolcunun durumu maç günü belli olacak.

Dönüyorlar – Kayserispor Haberleri

Diğer yandan Beşiktaş karşısında son derece etkili bir futbol ortaya koyan Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz’ın, mevcut kadroyu koruyup korumayacağı merak konusu oldu. Sarı-Kırmızılı takımda genç çalıştırıcı eksiklerin olmadığı haftada 3 yeni transfere ilk 11’de şans tanımıştı.