Dönüyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Carlos Mane, Gine-Bissau'nun elenmesinin ardından Afrika Kupası'ndan dönüyor. Takım, Mame Thiam, Olivier Kemen ve diğer sakat oyuncuların eksikliğini fazlasıyla hissederken, Mane, Samsunspor maçında oynayacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Dönüyor - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un başarılı futbolcusu Carlos Mane’den güzel haber geldi. 
Mane, Gine-Bissau'nun Afrika Kupası'nda elenmesi üzerine kısa süre içinde takımına geri dönüyor. Bu gelişme, Kayserispor'a gönül veren taraftarı mutlu etti. 
Mane'nin hafta içinde Kayseri'de olması beklenirken, Portekiz asıllı futbolcunun İstanbulspor maçına yetişmesi zor görünüyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan Mane’nin Samsunspor karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor.
Süper Lig’in dumanını attıran Kayserispor’da, takımdan ayrılan Mame Thiam ve Olivier Kemen'in yanı sıra, Asya ve Afrika Kupası'na giden Julian Jeanvier, Majid Hosseini ile birlikte sakatlığı devam eden Miguel Cardoso, Uzodimma, Kartal Kayra gibi önemli isimlerin eksikliği, tüm dengeleri bozdu. Bu durumdan en çokta teknik direktör Recep Uçar nasibin aldı. Uçar, 8 maçın 7’sinde galip gelip, 1’inde berabere kalmıştı. Bu oyuncuların gitmesiyle birlikte Uçarlı Kayserispor, son 6 resmi müsabakayı kaybetti. 

Kayserispor, toplamda 8 as futbolcusundan yoksun bir şekilde mücadele ederken, Carlos Mane'nin geri dönüşü moralleri az da olsa arttırıyor.