Dolar Yükselemeye Devam Ediyor! – Kayseri'de Güncel Döviz Fiyatları

Döviz kurundaki yükseliş devam ederken, dolar kuru yeni zirvesini gördü. Dolar fiyatları, açılış sonrasında serbest piyasalarda 32,33 TL'ye çıktı. Peki, güncel döviz fiyatları bugün ne kadar oldu? 19 Mart güncel döviz kuru, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Dolar Yükselemeye Devam Ediyor! – Kayseri'de Güncel Döviz Fiyatları

Döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ederken, dolar kuru yeni zirvesini gördü. Dolar fiyatları, açılış sonrasında serbest piyasalarda 32,33 TL’ye çıktı.

Uzmanları yerel seçim sonrası döviz kurlarındaki artış beklentisi, döviz kurlarına ilgiyi artırdı. Ekonomist İslam Memiş, küresel piyasaların bu hafta ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Çarşamba akşamı açıklayacağı faiz kararına odaklandığını söyledi. Memiş, piyasaların genel beklentisinin Fed'in faizlerde bir değişikliğe gitmeyeceği yönünde olduğunu, kendisinin de aynı görüşte olduğunu belirtti.

Memiş, Çarşamba gününe kadar dolar endeksinin (dxy) güçlü kalabileceğini ve dolar karşısındaki tüm varlıklarda geri çekilmeler beklediğini söyledi. Bu nedenle elinde dolar bulunduranların Çarşamba gününe kadar fırsatları iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

18 Mart Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,34
Satış: 32,34

Euro
Alış: 35,12
Satış: 35,14

Sterlin
Alış: 41,09
Satış: 41,10