Altın Rekor Tazelemeye Devam Ediyor – Kayseri'de Güncel Altın Fiyatları

Altın fiyatları rekor tazelemeye devam ediyor. Ons fiyat bugün 0,28'lik bir düşüşle başlarken, çeyrek altın 4 bin TL'nin üstümde fiyatlara yükseldi. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 19 Mart güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Altın Rekor Tazelemeye Devam Ediyor – Kayseri'de Güncel Altın Fiyatları

Altın fiyatları rekor tazelemeye devam ediyor. Ons fiyat bugün 0,28’lik bir düşüşle başlarken, çeyrek altın 4 bin TL’nin üstümde fiyatlara yükseldi.

Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmaların ons altın ve döviz kurundaki gelişmelerden etkilendiğini belirtiyor. Fed'in faiz artırımlarına devam etmesi ve küresel ekonomideki belirsizlikler altın fiyatlarında aşağı yönlü baskı oluşturabileceği tahmin ediliyor.

Ons altın fiyatı geri çekilirken, gram altın ve çeyrek altın serbest piyasalarda rekor tazelemeye devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş yaptığı açıklamada; ‘Gram altın dün serbest piyasalarda 2483 TL’yi görerek yeni bir rekor kırdı. Ons altında gördüğümüz geri çekilmeleri gram altında göremiyoruz. Bunun sebebi de güçlü dolar’ dedi.

İşte 19 Mart Kayseri’de altın fiyatları; 

Gram altın
Alış: 2,241
Satış: 2,241

Çeyrek altın
Alış: 4.073
Satış: 4.293

Yarım altın
Alış: 8.097
Satış: 8.434

Cumhuriyet altın
Alış: 16.543
Satış: 17.366