Doğan Alemdar gözyaşlarını tutamadı

Türk futbolunun yıldızı Doğan Alemdar, ESTAC Troyes – Caen maçında kritik kurtarışlara imza attı.  Tribünlerin sevgilisi haline gelen genç kaleci, galibiyet sevincini doyasıya yaşarken gözyaşları içinde taraftarları selamladı. İşte detaylar!

Doğan Alemdar gözyaşlarını tutamadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fransa'nın en köklü liglerinden Ligue 2'de mücadele eden ESTAC Troyes'in kalesini koruyan Türk kaleci Doğan Alemdar, dün gece Caen maçında oynadığı futbolla göz doldurdu. Maçta sergilediği olağanüstü performansla Türkiye’nin ve Kayseri’nin gururu olan Alemdar, 2021 yılında Kayseri'den Rennes'e transfer olmuş ve şimdi Troyes'in başarısı için ter döküyor. ESTAC Troyes forması giyen  genç kaleci, takımın 2-1'lik galibiyetinde başrol oynadı.
Tribünlerin mücadeleci ruhuyla sevgilisi olan Alemdar, karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte taraftarların büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. 10 maçta 855 dakika sahada kalarak takımına güven veren 21 yaşındaki kaleci, taraftarlar tarafından tribüne davet edilerek duygusal anlar yaşadı. Sahada dökülen gözyaşı, genç yeteneğin hırsını ve başarı olan tutkusunu gösterdi.
Spor kariyerinde bir yükseliş sergileyen ve Kayseri'nin yanı sıra Türkiye'nin gururu olan Doğan Alemdar, başarı hikayeleri yazmaya devam ettiğini gösteriyor. 

Kayseri Anadolu Haber olarak Kayseri'nin ve Türkiye'nin gururu Doğan Alemdar'a başarılarının devamını diliyoruz.