Diyanet kurban kesim bedelini açıkladı!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş vekaletle kurban kesim bedelini açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Diyanet kurban kesim bedelini açıkladı!

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Erbaş vekaletle kurban kesim ücretini açıkladı.

Erbaş, Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Toplantısında 2024 yılında kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) organizasyonuyla vekaleten kestirecek vatandaşlar için yurt içi ve yurt dışı fiyatları açıkladı.

Vekalet yoluyla kesim ücreti 2023 yılında yurt içinde 7 bin 950 lira, yurt dışında vekaletle kurban kesim bedeli ise 3 bin 750 liraydı. 2024 yılı için ise vatandaşlar şaşkınlığa uğramadı.

Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla vekalet yoluyla kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için 2024 yılı yurt içinde vekaletle kurban kesim bedeli 11 bin 750 Türk Lirası olarak açıklanırken yurt dışında vekaletle kurban kesim bedeli ise 4 bin 750 Türk Lirası olarak belirlediklerini duyurdu.

Vekaletle kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlar başvurularını il ve ilçe müftülükleri üzerinden veya tdv.org.tr ve bagis.tdv.org adreslerinden de online olarak da yapabilecek.