Dikkat! Perşembe Günü Yollar Kapanıyor

Kayseri'ye seçim çalışmaları kapsamında gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için o yollar kapatılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Dikkat! Perşembe Günü Yollar Kapanıyor

Kayseri’ye seçim çalışmaları kapsamında gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Perşembe günü yollar kapatılıyor.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’na çıkan birçok yol, 20 Mart Çarşamba gecesinden itibaren kapatılacak. 21 Mart Perşembe günü 12.30 da Kayseri’de vatandaşlara seslenecek Cumhurbaşkanı Erdoğan için,  21 Mart Perşembe günü İstasyon Caddesi ve İnönü Bulvarı’ndan meydana gelen yol çift yönlü olarak kapatılacak.  Yoğunburç bölgesi ise meydandan geçen yolların çift yönlü olarak kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi’nden, Cumhuriyet Meydanına kadar olan güzergâhında çift yönlü olarak trafiğe kapalı olması beklenirken tramvay hatlarının gün boyu kesintisiz devam edeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Miting dolayısıyla trafiğe kapatılacak olan, Cumhuriyet Meydanı’na çıkacak yolların mitingden sonra mağduriyet yaratmaması adına hızlıca açılması bekleniyor.