Devlet Hastanesi Başhekimi ve Başhekim Yardımcısı Kavga Mı Etti?

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. Murat Yerer'in görev yeri değiştirildi. Görev değişikliğinin sebebi Başhekimle ettiği kavga mı, kavga olayı gerçek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri bülteninde…

Devlet Hastanesi Başhekimi ve Başhekim Yardımcısı Kavga Mı Etti?

Kayseri Deniz Postası’nın haberine göre Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ve Başhekim yardımcısı Dr. Murat Yerer arasında şiddetli bir kavga yaşandı. Gerçekleşen kavga sonrası ise Yerer’in görev yerinin değiştirildiği iddia edildi. 

Hastane çalışanlarından edinilen bilgilere göre, Başhekim İsmail Altıntop yardımcısı Murat Yerer’e bir süredir mobbing uyguluyormuş. Bu duruma artık dayanamayan Yerer ve Altıntop’un son kavgasının koridorlara taştığı belirtildi. 

İstifa Etti

Baskılara dayanamayan Murat Yerer istifasını vererek Hastaneden ayrılmak istedi. Konu İl Sağlık Müdürlüğü'ne yansıyınca, İl Sağlık Müdürü Doktor Mehmet Erşan, Başhekim yardımcısının istifasını kabul etmeyerek 15 gün izne ayrılmasını istedi. 

Erşan’ın teklifini kabul eden Murat Yerer, izin dönüşü göreve başlayacağı zaman, Başhekim İsmail Altıntop Başhekim yardımcısı Yerer’in Devlet Hastanesinde işe başlayamayacağını söyledi.İl Sağlık Müdürü devreye girerek, Doktor Murat Yerer’in Emel Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde Başhekim yardımcısı olarak görevlendirdi.

Murat Yerer isminin, Devlet Hastanesi web sitesinde Başhekim yardımcısı olarak görünmeye devam etmesi kafalarda soru işaretleri bırakıyor.