Develi Yasta - Kayseri Vefat Haberleri

Develili eğitimine büyük katkılarda bulunan hayırsever iş insanı Fahri Mor vefat etti. Mor, 2017'de 'Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi' ile Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Develi'ye kazandırmıştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Develi Yasta - Kayseri Vefat Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Develi'nin sevilen hayırseverlerinden Fahri Mor, vefat etti. Mor, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yumdu. Mor, vefatının ardından eğitime yaptığı katkılarla anılmaya devam ediyor. Mor, hayırseverliğiyle tanındığı memleketi Develi'de eğitime katkıda bulunmuştu. 

2017 yılında hayata geçen 'Eğitim Yüzde 100 Destek Projesi' ile Develi'ye 16 derslikli bir okula kazandırılan Mor, bu anlamlı girişimle hemşehrililerin gönlünde taht kurmuştu. 

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, ‘Hayırsever Fahri Mor Amcamızı Kaybettik! Develimizin İstanbul’da yaşayan eğitim gönüllülerinden, kıymetli hayırsever iş insanı, büyüğüm Fahri Mor Amca’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendi adına yaptırdığı Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başta olmak üzere ilçemizde eğitimin kalitesinin artması için her daim destek olmuş, Fahri Amcamızı ahiret yurdunda yaptığı hayır hasenatlarının karşılaması duasıyla; kendisine Allah’tan rahmet, Mor ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Develimizin başı sağolsun.’ dedi.

Fahri Mor'un vefatı, Develi'de büyük üzüntü yaşattı. Mor, İstanbul'da kılınan cenaze namazının ardından ebedi hayata uğurlandı.