Demirezen Bahçeli'yi ziyaret etti!

Yerel seçimler yaklaşırken partiler çalışmaları hızlandırdı. Bu kapsamda MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Demirezen Bahçeli'yi ziyaret etti!

Yerel seçimler yaklaşırken Kayseri'de de hareketlilik başladı. Cumhur ittifakı ilçe ilçe aday tanıtım toplantıları düzenlerken MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Kayseri'de siyasi partilerde 31 Mart yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte hareketlilik başladı. Cumhur İttifakı ilçelerde aday tanıtım toplantıları düzenlerken adeta miting havasında programlara katılıyor.

Demirezen Bahçeli'yi ziyaret etti!

Öte yandan, Cumhuriyet Meydanı'nda bütün partilerin stantları kurulurken araçlar da mahalle mahalle seçim müziği eşliğinde geziyor.

Demirezen Bahçeli'yi ziyaret etti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen de sosyal medya hesabından Bahçeli ile fotoğrafını paylaştı.

Demirezen, ''Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldım. Liderimiz tüm hemşerilerimize ve ülküdaşlarımıza selamlarını ilettiler.'' dedi.