Cumhuriyet Meydanı'ndan Kaldırılıyor!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı çeşitli etkinliklere sahne oluyor. Bir etkinliğin daha sonuna gelen Cumhuriyet Meydan'ından ekipmanlar kaldırılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Cumhuriyet Meydanı'ndan Kaldırılıyor!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı çeşitli etkinliklere sahne oluyor. Bir etkinliğin daha sonuna gelen Cumhuriyet Meydan’ından etkinlik ekipmanları kaldırılıyor.

Cumhuriyet Meydanı'ndan Kaldırılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR tarafından kurulan iftar çadırları, bu yıl Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanı, Hunat Hatun Medresesi yanı, Kurşunlu Camii karşısı ve Seyyid Burhaneddin Türbesi yanında vatandaşları ağırladı. Sadece belediyenin hizmeti mantığı içerisinde, hayırseverlerle, katkı sağlamak isteyenlerle işbirliği halinde ‘buyurun dostlar buyurun, Halil İbrahim Sofrası’na sloganı ile kurulan iftar çadırında, vatandaşlar, sıcak çorbalarını, yemeklerini yediler.

Cumhuriyet Meydanı'ndan Kaldırılıyor!

İftar çadırlarına yoğunluk iki saat öncesinden başlıyor,  uzayıp giden kuyruklarda insanlar çadırda yer bulabilmek için bekliyorlardı. Güvenliklerin beklediği iftar çadırlarında, bir saat öncesinde kapılar açılıyor ve insanlar içeriye gruplar halinde alınıyordu. İçeride herkesi masaya oturtmak için görevliler mesai harcarken, ayrıca çadıra kurulan ekranla da insanlara programlar düzenleniyordu.

Cumhuriyet Meydanı'ndan Kaldırılıyor!

Bugün Ramazan Ayı’nın son günü olması sebebiyle kurulan iftar çadırlarında vatandaşlar son yemeklerini yiyecekler. İftar çadırlarının, akşam yemeği programından sonra kaldırılması bekleniyor.