Kayseri'de şekerciler yok satıyor, satanlar da taneyle satıyor - İşte o çikolata!

Ramazan Bayramı öncesi Türkiye genelinde gündeme oturan Ozmo Mini Eggs Kayseri'de de yok satıyor. Çikolatanın bulunduğu şekerciler ise taneyle satış yapmaya başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Kayseri'de şekerciler yok satıyor, satanlar da taneyle satıyor - İşte o çikolata!

Şölen markasına ait Ramazan bayramı için satışa sunulan Ozmo Mini Eggs, kısa süre içerisinde sosyal medyada viral old u. Şekercilere giderek ürünü satın almak isteyen vatandaşlar yok olduğunu duyanlar evlerine eli boş dönmek zorunda kaldı.

Kayseri'de şekerciler yok satıyor, satanlar da taneyle satıyor - İşte o çikolata!Ürünü bulamayanlar Şikayet Var’a ürünü bulamadığı için ileti girdi. Kayseri’de de yok satan Ozmo Mini Eggs için Şölen CEO’su Erdoğan Çoban yaptığı paylaşımda bulunarak ürüne geri bildirimlerin çok iyi olduğunu belirtirken şunları söyledi, ‘Ozmo Mini Egg’ler, en zor testi geçmeyi başardı! Çocuklar ve çocuk kalanlar için ilk kez bu bayram ürettiğimiz, yüzde 100 çikolata, yumurta formunda, içi bol sütlü krema dolgulu Mini Egg’ler hazır. Ozmo Mini Eggs için aldığımız geri bildirimler çok iyi, bir de Kaan tavsiye etmek istedi. Kaan’ın beğendiği, onayladığı ve tavsiye ettiği Ozmo Mini Egg’ler, en kısa sürede Şölen Boutique’den satışa sunulacak. Şimdiden herkese afiyet olsun!’

Kayseri'de şekerciler yok satıyor, satanlar da taneyle satıyor - İşte o çikolata!

Ozmo çikolata hakkında!

Ülkenin en bilinen çikolatalarından biri olan Ozmo çikolata özellikle çocuklar arasında çok popülerdir. 1995 yılında İstanbul'da kurulmuştur ve o günden bu yana kaliteli ve lezzetli çikolatalarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, Şölen Çikolata, Türkiye'nin en fazla çikolata ve çikolatalı ürün ihracatı yapan firmasıdır. Bugün itibariyle 200'den fazla ürün çeşidini, 100'den fazla ülkeye başarılı bir şekilde ihraç etmektedir. Şölen, 2014 yılında "Candy Industry Top 100" listesinde 49. sırada yer alarak dünyanın en önemli şekerleme firmaları arasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Şirketin marka portföyü arasında Biscolata, Milango, Ozmo, Wapps, Luppo, Lokkum, Nutymax, Greta gibi başarılı markalar bulunmaktadır. Bu markalar, hem yerel hem de uluslararası pazarlarda büyük başarı elde etmiş ve Şölen'i sektörde önde gelen bir oyuncu haline getirmiştir.