Cumhurbaşkanı Erdoğan çarpıcı açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasetle ilgili çarpıcı açıklamalar da bulundu. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını araştırıyor. Erdoğan yerel seçimlere 24 gün kala Malatya Büyükşehir Belediye binası yanında vatandaşlara ne dedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Cumhurbaşkanı Erdoğan çarpıcı açıklamalarda bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk siyasetiyle ilgili çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Millete hiçbir katkınız olmayacak sadece yalan yanlış konuşarak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse zübük siyasi tiplerinden çekmiştir.' dedi.

Malatya’dan AK Parti’ye destek istediğini ifade eden Erdoğan ‘Bizim bildiğimiz Malatya'nın insanı karakterli olur, mert olur, sözünün eri olur. Pusulasını şaşıranı Kandille Demlenmeyi sananı Malatya affeder mi? Eser ve hizmet siyasetiyle şehrini geliştireni Malatya unutur mu?’ diyerek sözlerine devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘6 Şubat Depremlerinde Malatya ve diğer şehirlerimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle yad ediyorum. Malatya’da 20 bini kırsalda kalanı şehir merkezinde olmak üzere 70 bin hak sahibi belirlendi. 

Geçtiğimiz ay inşası tamamlanan 6 bin 181 konutu hak sahiplerine teslim ettik. Halen şehirde 48 bin 837 konutun yapımı devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız şehir merkezindeki düzenlemeyi yapıyor’ diyerek Malatyalı vatandaşları unutmadığını dile getirdi.