Develili iş insanı vefat etti

Develili iş insanı Nail Güney, İstanbul'da vefat etti. Bir süredir tedavi gören Güney, memleketi Kayseri'de öğle namazı sonrasında ebedi hayata uğurlandı. Ayrıntılar Kayseri haberinde...

Develili iş insanı vefat etti

Develili iş insanı Nail Güney, vefat etti.

Bir süredir özel bir hastanede tedavi altında bulunan Güney'in vefatı Develililere derin bir üzüntü yaşattı. İstanbul Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği ‘Acı kaybımız' başlığıyla, 'Aşağı Evereğin, sayılan sevilen aile büyüklerinden Dernek üyemiz,  iş adamı, Tıstıslardan: Nail Güney ağabeyimiz. İstanbul’da ebedi aleme göçtü. Cenazesi 06.03.3024 Çarşamba günü Develi Çarşı camiinden öğle namazından sonra kaldırılıp Aşağı Everek mezarlığına defnedilecektir. Güney ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Ruhu şad mekanı cennet olsun’ ifadeleri kullanıldı.

Yardımseverliğiyle bilinen Güney’in cenazesi, 06.03.2024 Çarşamba günü öğle namazına mütakiben Develi Çarşı Camiinden kaldırıldı. Güney, Aşağı Everek mezarlığında ebedi yolculuğa uğurlandı. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.