Cübbeli fena patladı!

Cübbeli Ahmet Hoca şeriat ile ilgili küfürlü paylaşım yaparak gözaltına alınan Feyza Altun'a fena patladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Cübbeli fena patladı!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü şeriat ile ilgili küfürlü paylaşımda bulunan Feyza Altun’a sert çıktı. Altun’a fena patlayan Cübbeli Ahmet Hoca, ‘Allah da onu cehennemine soksun’ dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Cübbeli fena patladı!

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan soruşturma başlatılan Avukat Feyza Altun tutuklama talebiyle hâkimliğe sevk edilmişti. Altun, hâkimlikte işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cübbeli Ahmet Hoca, ‘Feyza Altun tutuklansın’ tagiyle ‘Allah da onu cehennemine soksun’ ifadelerine yer verdi.

Feyza Altun’a ettiği bedduadan sonra gelen yorumlara cevap olarak bir paylaşım daha yapan Cübbeli, ‘Bana niye Feyza’ya cehenneme sokma bedduası yaptın, hidayet duası yapamaz mıydın? diyenlere derim ki; o bizim şeriatımıza ve dinimize 'sokma' tabiriyle sövdüğü için ben de ona 'Allah onu cehenneme soksun' diye beddua ettim’ dedi.