Çolakbayrakdar'dan İtiraf

Kayseri'nin AK Partili Kocasinan Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm kapsamında açıklamalarda bulundu. 10 farklı bölgede çalışmaların bulunduğunu söyleyen Çolakbayrakdar, bir de itirafta bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Çolakbayrakdar'dan İtiraf

Kayseri'nin AK Partili Kocasinan Belediye Başkanı ve başkan adayı Çolakbayrakdar, 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm yaptıklarını, kentsel dönüşümün kendileri için sosyal eşitlik olduğunu belirtti. Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm kapsamındaki çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini ifade ederek, ‘Kentsel dönüşümde, depreme dayanıklı konutlar bizim çok önemli. Ambulansın giremediği, itfaiyenin giremediği sokaklar olmamalı.  Bunun için kararlıyız, inatçıyız’ diye konuştu.

Çolakbayraktar'dan İtiraf

Argıncık İtirafı

Başkan Çolakbayrakdar, bu çalışmalar için hedefledikleri noktaya gelemediklerini belirterek, ‘Önümüzde direnç gösteren bir türlü aşamadığımız Argıncık var. Argıncık ‘ta uzun problemler var. Sorunlar var. Hepsini çok iyi biliyoruz.  Şehrin her bir köşesinde olması gereken ne varsa hepsini çok iyi biliyoruz. Çözümü de biliyoruz, problemi de biliyoruz.  Birilerinin konuştuğu gibi ‘şurada bu var burada şu var’ demiyoruz.  İsraf etmeden, kaynakları doğru kullanarak çözümler üretiyoruz’ açıklamalarında bulundu. Başkan ‘Argıncık ‘ta hedeflediğimiz noktaya ulaşamadık. Ama bu hedeflediğimiz noktaya ulaşamama bizden kaynaklı değildi. Biz bütün şartlarımız zorladık’ dedi.

Çolakbayraktar'dan İtiraf

Yeni Bir Metot Deneyeceğiz

Yeni döneme yönelik planlarını da paylaşan Kocasinan Belediye Başkanı ve adayı Çolakbayrakdar, ‘Bir belediye başkanının kapı kapı dolaşıp ‘gelin sizin evi değiştirelim’ dediği herhalde ikinci bir vaka yoktur.  İkinci örnek yoktur. Kararsızlığı anlama noktasında bir süreçten geçtik. Asla pes etmeyeceğiz. İnatçıyımdır. Yeni bir metot uygulayacağız. Rezerv alan. Rezerv alanda yapacağımız yeni konutları, Argıncık ’ta mülkiyeti olan hakkına razı olana vereceğiz. Oradaki problemle belediye olarak biz karşı karşıya kalacağız ve yolumuza bu şekilde devam edeceğiz’ açıklamasında bulundu.