Çok şükür Bilal oynuyor!

İlk kez Kayserispor formasıyla görev alan Onurcan Piri, Kasımpaşa maçında iki gol yemişti. Kaleye yeniden Bilal Bayazit'in geçecek olması umutları arttırdı. Bilal Bayazit, işi şansı bırakmayacaklarını söyledi. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Çok şükür Bilal oynuyor!

Kayserispor’da, Bilal Bayazit, yeniden eldivenleri giyecek.

Alanyaspor maçında topun çizgiyi geçmediğini ısrarla hakeme anlatan, fakat yaptığı itiraz sonrası sarı kart görerek cezalı duruma düşen genç kaleci, cezasını tamamladı. Bilal Bayazit, Adana Demirspor maçında kaleye geçecek. Bilal’ın yokluğunda kalede Onurcan Piri görev almıştı. Onurcan da beklentilere yanıt verememişti. İlk kez Kayserispor formasıyla görev alan Onurcan Piri, Kasımpaşa maçında iki gol yemişti. Kaleye yeniden Bilal Bayazit’in geçecek olması umutları arttırdı. Kayserispor’da en çok forma giyen oyuncu olan Bilal, çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, ligin sonuna yaklaştıklarını ve işi şansı bırakmayacaklarını kaydetti.

Kaleci Bilal, Kayserispor formasıyla 30 maçta 2700 dakika görev alırken, Süper Lig’de en çok gol kurtaran kaleci ünvanını elinde bulunduruyor.