Çok konuşulmuştu: Bakan Özhaseki o aileyi ziyaret etti!

Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin deprem bölgesindeki evine binlerce yorum yağmış çok konuşulmuştu. Bakan Özhaseki şehidin ailesinin yeni evini ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Çok konuşulmuştu: Bakan Özhaseki o aileyi ziyaret etti!

Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin depremzede olduğu belirlenirken ailenin yaşadığı çadırın fotoğrafları gündem olmuştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise aileyi yeni evinde ziyaret etti.

Şehidin ailesi yeni evlerinin köylerine yapılmasını talep etmiş bu doğrultuda Bakan Özhaseki'nin ifadelerine göre 1 ayda ev aileye teslim edildi.

Bakan Özhaseki, ''Söz verdik, sözümüzü tuttuk. Kahramanmaraşlı Şehidimiz Müslüm Özdemir evladımızın ailesine, depremde yıkılan evleri için köylerinde bir ev yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözümüzde durduk. Ailemizin isteği üzerine, yıkılan evlerinin yerine köylerinde yeni evimizi 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak teslim ettik. Bugün de aziz şehidimizin kıymetli ailesinin yeni evlerine misafir olduk. Cenabı Allah, Özdemir ailemize yeni yuvalarında hayırla oturmayı nasip etsin. Tüm şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Rabbim şehitlerimizi Peygamber Efendimize komşu eylesin.'' ifadelerini kullandı.