Çok güzel hareketler bunlar

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor ve Adana Demirspor Başkanlarıyla birlikte dostluk mesajı verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Çok güzel hareketler bunlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile birlikte uzun yıllar sonra yeşil sahalarda görmek istenilen bir etkinliğe imza attı.

Maçtan önce gerçekleşen bu özel an haftaya damgasını vurdu. Bu anlamlı buluşma, futbolseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ersoy, Çamlı ve Sancak'ın bir arada olmaları, sporda dostluk ve kardeşliği ön plana çıkardı. Maç öncesinde verilen bu dostluk mesajları, sporda şiddetinde azalması adına örnek oldu.  

Futbolun sadece sahada oynanmadığı, birleştirici bir güce sahip olduğunu vurgulayan bu buluşma ‘Helal olsun’ dedirtti.  Baki Ersoy, Ali Çamlı ve Murat Sancak, maç öncesinde her iki takım tribünlerini de selamladı. Sporseverler de  centilmenlik örneği olan bu etkinliği tribünlerde ayakta alkışladı. Bu özel anlar ‘Çok güzel hareketler bunlar’ olarak yorumlandı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor başkanı Ali Çamlı, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile beraber maç öncesi verdiği poz sonrası, 'Spor dostluk, barış ve kardeşliktir' ifadelerini kullandı.