Coca Cola'ya Kayseri'den rakip çıktı - Yerli kola ne kadar?

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ile birlikte yerli ve milli üretim ürünlere rağbet arttı. Bu kapsamda Kayseri'den de Coca Cola'ya rakip çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Coca Cola'ya Kayseri'den rakip çıktı - Yerli kola ne kadar?

İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim tarihinde başlayan savaş, Tel Aviv yönetimin hava bombardımanın ardından karada çatışmalarla sürüyor. Filistin’de soykırım olarak nitelendirilen saldırılar Türkiye’de de boykot kararlarını beraberinde getirdi. Kayseri’de de alınan boykot kararlarını destekleyen işletmeler Coca Cola yerine rakip firma olan Meysu Cola’yı tercih ediyor.

İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim tarihinde başlayan savaş, Tel Aviv yönetimin hava bombardımanın ardından karada çatışmalarla sürüyor. 
Birçok sivilin ve çocukların da hayatını kaybettiği saldırılar sonrası tüm yurtta çeşitli eylem ve İsrail menşeili ürünleri boykot kararı alınmıştı.
İsrail’in saldırılarına karşı Coca Cola’yı protesto edenlerin sabırsızlıkla beklediği yerli ve milli Meysu Kola raflarda yerini aldı.

Kayseri’de üretimi devam eden Meysu Kola yoğun talep görüyor. Kentte bulunan birçok işletme de İsrail menşeili ürünleri boykot ederek yerli ve milli üretim olan Meysu Kola’yı desteklediklerin açıklamıştı.

Bundan sonra işletme sahipleri artık iş yerlerinde Coca Cola’ya rakip olarak Meysu Kola satacak.

Yerli ve milli üretim olan 2,5 litrelik Meysu Kola, bazı marketlerde 32 liradan satılmaya başlandı.